Сьогодні протягом усього дня у Вінниці прогнозуються снігопади. Техніка, яка спеціалізується на посипц​і доріг, приступила до роботи ще вночі. Наразі прибиранням від снігу тротуарів і дворових територій, посипкою вулиць протиожеледними матеріалами займається майже чотири десятки техніки та біля семи сотень людей.

Зночі у Вінниці почав йти рясний сніг. За пронозами вінницьких синоптиків сніжитиме ще до кінця дня, а завтра опади будуть продовжуватись з певною періодичністю. З 3-ї години ночі на посипку вулиць вийшла вже перша техніка. За словами начальника відділу утримання об’єктів благоустрою В’ячеслава Хілінського, з посиленням снігу кількість техніки збільшували і на 10 годину ранку основні вулиці міста, по яких рухається громадський транспорт, посипало протиожеледними матеріалами ​​​​7 спецмашин.

Над очищенням тротуарів зараз працює 10 одиниць техніки та біля 120 працівників. Але враховуючи, що сніг не припиняється, пішохідні ділянки вулиць доводиться прочищати повторно.

Чистять сніг і в дворах висоток. З самого ранку на прибудинкових територіях працює 21 одиниця техніки. З майданчиків перед під’їздами та біля контейнерних майданчиків відкидають сніг майже 600 двірників.

Роботи будуть тривати до закінчення снігопадів.



Переглядів: 3292
Поширень: 0