У Резиденції Дідуся Мороза, що на Майдані Незалежності м. Вінниця та біля головної ялинки міста у центральному парку культури та відпочинку ім. Горького 12 січня, відбулися змагання колядників з чотирьох областей України.

На третій чемпіонат по колядкам до Вінниці приїхали учасники з Сумської, Київської та Черкаської областей, всього шість команд разом із місцевими вінницькими. Визначали переможця за кількістю наколядованих грошей. Як і минулого року, перемогла збірна Вінниччини. Своїми колядками вони зібрали близько 1500 гривень.

Загалом усі команди наколядували більше 4000 гривень. Цього року учасниками чемпіонату було вирішено частину отриманих коштів передати на потреби бійцям у зоні АТО.

Збірна Вінниччини перемогла у Всеукраїнському чемпіонаті колядок

- Минулого року віддали в дитячий фонд, позаминулого на пам’ятник Шевченка, цього року гроші швидше за все віддадуть у АТО, - відмітив головний КВН-щик та Дід Мороз м. Вінниці Олександр Шемет, - Не стояло ніяких умов, що це мають бути за колядки. Головне для нас те, що створилось свято.

Народні аматорські вокальні колективи створили для вінничан справжню святкову атмосферу, співали колядки та вітали зі святом у піснях. У перервах між виступами малеча та дорослі водили хороводи та брали участь у розважальних конкурсах – стрибали, танцювали, веселились.



Переглядів: 3696
Поширень: 0