На вулиці січень місяць. Місяць новорічних свят та розваг, місяць, коли українці вітають один одного, даруючи подарунки, пригощаючи гостинцями. Та не всі українці мають можливість святкувати та радіти, адже сьогодні наша країна переживає важкі часи. З розумінням цього, вихованці Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної виявили бажання привітати наших земляків, які отримали поранення в зоні АТО, на кордонах нашої держави та перебувають у Вінницькому воєнному шпиталі.

16 січня вихованці Палацу відвідали шпиталь зі святковим концертом, у якому взяли участь Народний художній колектив ансамбль спортивного бального танцю «Грація» (кер. Мацюк О. М.), Зразковий художній колектив театральна студія «Мельпомена» (кер. Вонсовська Л. П.), ансамбль східного танцю (кер. Шевчук М. О.), вокальний ансамбль «Джерельце» (кер. Лисак М. В., Окружко О. Ю.).

У міському Палаці дітей та юнацтва відбулась благодійна акція "Допомога солдату"

Напередодні у Палаці проходила акція «Допомога солдату», на зібрані кошти було придбано спальний мішок, три комплекти термобілизни, 4 пари рукавиць, берці, шкарпетки та засоби гігієни. Після концерту діти вручили бійцям ці подарунки. А листівки та малюнки, виготовлені з любов’ю дитячими руками, містили найкращі та найтепліші побажання, слова вдячності і надії, віру у мирне щасливе майбутнє.

Ми щиро віримо у те, що такі зустрічі подарують українським захисникам часточку рідної домівки, приємні спогади, безмежне море тепла та любові, які зігріватимуть їх холодними зимовими вечорами та вбережуть від куль. 



Переглядів: 3947
Поширень: 0