Вінницький обласний український академічний музично-драматичний театр ім. М.К.Садовського оголошує конкурс на заміщення вакантної посади режисера-постановника.

Вимоги до посади:

  • повна вища освіта відповідного напряму за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра без вимог до стажу роботи;
  • повинен знати: теорію та практику режисури й акторської майстерності; основи сценічного та музичного оформлення, вокального, хорового та хореографічного мистецтва; досвід роботи вітчизняних та світових закладів культури.

Перелік документів:

 Заява щодо участі в конкурсі у довільній формі.

До заяви додаються такі документи:

  • особовий листок з обліку кадрів, заповнений в установленому порядку, з вклеєною фотокарткою;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • витяг з трудової книжки (за наявності);
  • копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, зіграних ролей, виконаних номерів, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Документи подаються за адресою: м.Вінниця, вул Театральна, 13 відділ кадрів, тел.56-20-64; 56-20-13, впродовж одного місяця від дня опублікування



Переглядів: 3647
Поширень: 0