Сьогодні кілька сотень вінничан долучилися до акції «Свіча пам\'яті у нашому серці!», яка відбулася на площі Європейській. Жителі та гості міста прийшли сюди, щоб вшанувати пам\'ять загиблих від рук терористів мирних жителів Волновахи та Маріуполя, а також – українських Кіборгів, які полягли, обороняючи донецький аеропорт.

На Європейській площі люди виклали з лампадок свічу. Навколо неї учасники акції сформували велике серце і заспівали гімн України. Вони тримали в руках плакати з написами: «Молимось за вас», «Маріуполь, ми з тоботою», «Україна понад усе», «Маріуполь, твій біль – наш біль», «Ні війні», «Маріуполю – мир», «Я люблю Україну» тощо.

В підтримку жителів Маріуполя і в пам’ять жертв АТО у Вінниці запалили свічу пам’яті

«Я разом зі своїми друзями долучилися до акції, адже вважаємо, що жодна людина не може залишитися байдужою до трагічних подій, які відбуваються в нашій країні. Я дуже хочу, щоб в Україні настав мир і всі люди жили в мирі і злагоді», – каже студентка Олеся.

Вінничани, які проходили повз, також приєднувалися до акції. «Я переживаю за ситуацію в країні, але вірю, що ми переможемо ворога. Зараз, як ніколи, людям потрібно об’єднуватися і допомагати один одному. Тому я долучаюся до збору гуманітарної допомоги, вже передала на Схід продукти та теплий одяг. Допомагатиму й надалі», – зауважила пенсіонерка Лідія Петрівна.



Переглядів: 6899
Поширень: 0