Працівники міліції затримали раніше судимого уродженця Мурованокуриловецького району за підозрою у крадіжці. Проникнувши до підсобного приміщення одного з товариств, чоловік неодноразово викрадав звідти дерев’яні ящики з пластмасовими коліщатами.

На початку грудня до міліції звернувся керівник одного з вінницьких підприємств з заявою про крадіжку. Чоловік розповів, що хтось викрав з підсобного приміщення ящики з пластмасовими коліщатами на загальну суму 15 840 гривень.

За словами начальника Вінницького районного відділу міліції Віктора Сидоренка, опитавши свідків, оперативники карного розшуку одразу встановили особу зловмисника причетного до крадіжки. Однак міліціонерам знадобилось більше місяця, аби натрапити на слід крадія та затримати його.

Затриманим виявився 27-річний вінничанин, який раніше вже відбував покарання у місцях позбавлення волі та зараз веде бродячий спосіб життя.

Як з’ясувалось, зловмисник випадково натрапив на склад підприємства. Зрозумівши, що там можуть бути якісь цінності, він пошкодив замок на вхідних дверях та потрапив всередину. Оскільки ящики з коліщатами були доволі важкими, винахідливий крадій доставляв їх до пункту прийому металобрухту на таксі.

Зловмисник декілька ночей возив зі складу «здобич», доки на підприємстві не помітили крадіжки.

Наразі працівниками міліції відкрито п’ять кримінальних проваджень за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Чоловікові загрожує чергове ув’язнення на строк до шести років.



Переглядів: 3750
Поширень: 0