29 січня колектив ПАТ «Вінницягаз» спільно з керівництвом обласної державної адміністрації передали 15 «буржуйок» на потребу військових.

Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак, директор Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Вовченко та працівники ПАТ «Вінницягаз».

Звертаючись до присутніх Василь Броварник зазначив: «Вчора було доставлено вантаж із будівельними матеріалами в м. Маріуполь, який було зібрано за ініціативи обласної державної адміністрації силами небайдужих мешканців Вінницької області. Наразі комплектується та буде відправлено ще один вантаж зі склом в м. Маріуполь. Це ті будівельні матеріали, які потрібні для людей в першу чергу» - наголосив Василь Броварник.

Заступник голови ОДА також проінформував, що завдяки небайдужій громадянській позиції колективу ПАТ «Вінницягаз» та за ініціативи керівництва підприємства було виготовлено 15 обігрівальних пристроїв, які необхідні нашим бійцям в зоні АТО.

Від Вінниччини на потреби військових передали 15 «буржуйок»

«У Вінницькій області на сьогоднішній день створена територіальна оборона, основу якої складає 59-та мотопіхотна бригада, що розміщена і буде доукомплектовуватися на території міста Гайсин. Сьогодні там дислокується 400 бійців нашого 9-того батальйону, який повернувся із зони АТО. Це військова частина функціонуватиме на постійній основі в м. Гайсині і буде основою захисту кордонів області та усієї територій Вінниччини. Частина «буржуйок» буде надана в користування саме 59-ій мотопіхотній бригаді, інша - направлена на потребу бійців в зону АТО. Це дуже важливі пристрої, адже вони не лише зручно транспортуються та якісно обігрівають, але й за рахунок спеціальних бортиків та інших облаштувань дають змогу підігрівати їжу та сушити взуття» - повідомив заступник голови облдержадміністрації.

Від Вінниччини на потреби військових передали 15 «буржуйок»

В свою чергу Олександр Кривак зауважив: «Враховуючи важкі військові будні наших захисників, і те, що надворі зима, колективно було вирішено виготовити мобільні обігрівачі, які зігріють наших воїнів».

За його словами, для виготовлення першої партії приладів (15 «буржуйок») було залучено чотирьох працівників ПАТ «Вінницягаз», до кінця наступного місяця цього року заплановано виготовити ще 15 штук. Всі вони працюють на дровах.

Від Вінниччини на потреби військових передали 15 «буржуйок»

Олександр Кривак також повідомив, що участь у захисті країни в зоні АТО наразі беруть працівники підприємства, які потрапили під першу хвилю мобілізації. На жаль, не обійшлося без жертв – є загиблий. Голова правління ПАТ «Вінницягаз» запевнив, що керівництво та колектив підприємства буде й надалі допомагати військовим, що захищають неподільність та суверенність нашої держави.



Переглядів: 4259
Поширень: 0