29 січня психологами Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області на базі Аварійно рятувального загону спеціального призначення було проведено психологічний тренінг.

Метою зборів було вивчення психо-емоційного стану співробітників гарнізону та покращення ефективності роботи з психологічного відновлення персоналу ДСНС України у Вінницькій області, який залучався до виконання завдань за призначенням на території проведення антитерористичної операції.

 У Вінниці психологи провели тренінг з рятувальниками, які повернулися із зони АТО

Під час заходу психологи служби особливу увагу приділили діагностичній методиці, яка дає можливість виявити посттравматичний стресовий розлад. Також було проведено тренінгові заняття з піротехніками на тему: «Методи психологічної саморегуляції».

 У Вінниці психологи провели тренінг з рятувальниками, які повернулися із зони АТО

Метою останнього було ознайомити з методами регуляції психічної напруженості персоналу в екстремальних умовах, адже це обумовлено стресогенним характером професійної діяльності, що викликає психоемоційну напруженість. З кожним учасником АТО психологи проводили індивідуальні профілактично-консультативні бесіди.



Переглядів: 4069
Поширень: 0