Небайдужі вінничани, підприємства та організації області продовжують допомагати мешканцям міста Маріуполь, чия інфраструктура зруйнована після теракту терористів у січні.

Цього разу, до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, викликаних обстрілами терористами міста Маріуполь та забезпечення життєдіяльності постраждалого населення долучилося ПАТ «Вінницяобленерго». Підприємство приєдналося до формування чергового вантажу гуманітарної допомоги маріупольцям та виділило понад 40 тис. грн. на придбання скла для відправлення в м. Маріуполь.

Нагадуємо, перший гуманітарний вантаж будівельних матеріалів до Маріуполя з Вінниччини було відправлено ще наприкінці січня.

Вінниччина продовжує надавати допомогу жителям Маріуполя

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник під час зустрічі з генеральним директором ПАТ "Вінницяобленерго" Андрієм Поліщуком зауважив, що лише консолідовано і послідовно спільними зусиллями громадян області, підприємств можна надати дієву допомогу вітчизняній армії та постраждалим районам.

- Енергетики не можуть стояти осторонь, коли у нашому спільному домі біда. Від початку конфлікту на сході ми надавали активну матеріальну і фінансову допомогу військовим, а саме прикордонникам Могилів-Подільського прикордонного загону у забезпеченні спорядженням. Збройним силам передано 11 одиниць автомобільної техніки. У антитерористичній операції беруть участь працівники Товариства, на даний час їх 31. Щодо фінансової сторони питання, то на потреби захисників нашої держави ми вже перераховали близько 1 млн. 300 тис. грн. І надалі будемо допомагати, - запевнив Андрій Поліщук.



Переглядів: 3588
Поширень: 0