Телеканал «1+1», студія «Квартал 95» та «Драйв продакшн» в 2015 році розпочали «Чемпіонат України по гумору». Зйомки пройдуть в Одесі, Дніпропетровську, Києві і Львові. Учасники Чемпіонату були відібрані на Фестивалі «Ліга Сміху - 2015», який пройшов в Одесі з 30 січня по 6 лютого. На нього з\'їхалися майже півтори сотні команд з усієї України. Перший тур, другий тур, гала-концерт, а між ними - редактура, «нічники», «посиденьки», турнір «Що? Де? Коли?».

Щоденик Ліги Сміху команди “Не че так”)))))) Мартинюк Владислав, Рогожин Дмитро, Костенко Інгрет, Ковальська Анастасія, Мбані-Амона Еліна, Редколіс Дмитро:

Наша поїздка на фестиваль відбулась завдяки ініціативи та підтримці голови громадської організації “Розвиток.Розвиток” Ірині Борзовій, яка стала диретором команди та взяла на себе відповідальність за всі організаційні питання. Дякуємо за підтримку управлінню у справах сім’ї та молоді ОДА та директору училища культури та мистецтв ім.М.Д.Леонтовича Городинському С.С.. Також хочемо подякувати директору фестивалю вінничанину Науму Барулі за мудрі квн-ські поради, настанови та батьківську турботу.

Єдина Вінницька команда КВК “Не че так” пройшла у другий тур “Ліги Сміху”

Готувалась до фестивалю наша команда майже цілий місяць, кожен день в нас були репетиції, уроки з вокалу, хореографії, акторської майстерності. Ірина Борзова була присутня майже на всіх репетиціях та завжди нас контролювала, підтримувала та наголошувала, що головне -це розвиток команди, а не перемога. Фестиваль “Ліга Сміху” для нас, як для починаючих артистів - це шанс отримати досвід на сцені.

Єдина Вінницька команда КВК “Не че так” пройшла у другий тур “Ліги Сміху”

На першому відбірковому турі розпочали свій виступ з пісні, яка здивувала всіх та здобула багато овацій, а також розповіли про відомих вінничан, щоб запевнити всіх, що в Вінниці живуть *ниче так* люди. Ввечері стартував вокальний конкурс в рамках проекту, і саме на прослуховуванні Костенко Інгрет, Мбані Еліні, Коваленко Анастасії порадили об’єднатися в тріо. Ми виконували пісню Shoking Blue – Venus з українським текстом (там у вишневому саду). Після того як зіркове журі побачили і почули наше виконання, Володимир Зеленський заявив, що команда “Не че так” -"очень даже так”. В вокальному конкурсі ми виборили 3 місце і змогу записувати гімн ліги сміху та фінальну пісню!!

Єдина Вінницька команда КВК “Не че так” пройшла у другий тур “Ліги Сміху”

5-го лютого ми записували пісню, колективом разом з усім зірковим журі (Сергій Сивохо, Олена Кравець, Антон Лірник, Потап, Ігор Ласточкин. Ще одним суддею проекту повинен був стати Андрій Кузьменко (Кузьма), трагедія з ним трапилася за 2 дні до того, як він планував з\'явитися на проекті. Його місце в суддівській колегії зайняв Юрій Горбунов) ведучим став Володимиром Зеленський.

Єдина Вінницька команда КВК “Не че так” пройшла у другий тур “Ліги Сміху”

За весь фестиваль ми здружились з близько 50-тьма командами були запрошені в різні ліги України, вже на 3 день майже всі нас впізнавали завдяки нашим яскравим образам "нових україночок", на чемпіонаті з розминки навіть було питання (-що зробити, щоб сподобатись дівчатам з Вінниці?) на це питання давали відповідь Ігор Ласточкин та Володимир Зеленский по декілька разів.



Переглядів: 6911
Поширень: 0