Дільничні інспектори міської міліції затримали 35-річного жмеринчанина, який перебуваючи на ринку по вул. Привокзальній, непомітно для жінки, витягнув з її сумочки гаманець.

Про крадіжку міліціонерам повідомив небайдужий перехожий одразу після її здійснення та описав прикмети злодія. Вже за лічені хвилини правоохоронці затримали зловмисника разом з викраденим гаманцем. Чоловік не встиг далеко втекти від ринку.

Працівники міліції перевірили особу затриманого. Ним виявився 35-річний безробітний житель міста Жмеринка, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Затриманому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

Міліція звертається до громадян! Будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті, аби не стати жертвою подібних злочинів. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках та легкодоступних для злодіїв місцях.



Переглядів: 2875
Поширень: 0