Кволий чоловік не міг навіть кричати, коли бачив, як вбивають його дружину. Як зазначили у прес-центрі ВЗГ УМВС України у Вінницькій області, у вбивстві обґрунтовано підозрюють рідного онука жінки, якого вона, буквально, виколисала змалечку. 25-річний хлопець прийшов до бабусі і почав вимагати гроші. Коли жінка йому відмовила, він на неї накинувся і почав бити. Бабуся віддала йому 100 гривень, які буквально за день до власної смерті позичила у сусідки. Пенсію вони з чоловіком ще не отримали, заощаджень не було – усі гроші витрачалися на лікування дідуся. Онук не повірив. Забрав останні копійки і, аби вибити ще грошей, вдався до катувань – прикладав до тіла гарячу праску. Жінка отримала численні опіки. На завершення – приклав кілька разів бабусю стільцем, проламав їй грудну клітину. Від больового шоку та отриманих травм нещасна померла на місці.

Викликала міліцію сусідка, яка наступного ранку зайшла до будинку. Підозрюваний втік. Не хотів повертатися у тюрму, адже вже сидів 3,5 роки за крадіжку та нанесення тілесних ушкоджень середньої важкості своєму вітчиму. У друзів в Житомирі взяв ковдру, дещо з одягу, засоби гігієни.

Протягом семи днів, поки його шукала міліцію, молодик переховувався в лісі. Щодня ходив на пляж.  Але голод змусив його піти... працювати на ринкові вантажником. А коли пішов купляти продукти у кіоск, його затримали правоохоронці. За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Підозрюваний у скоєному зізнається, кажуть у ВЗГ УМВС.


Переглядів: 2772
Поширень: 0