Працівники міліції разом з членами громадського формування «Легіонер» затримали зловмисника під час спроби того проникнути до приміщення торгівельного кіоску та здійснити крадіжку.

Близько першої години ночі до Вінницького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від представників громадського формування «Легіонер» про те, що у кіоску, що знаходиться по вул. Київській, спрацювала «тривожна кнопка». Правоохоронці прибули на місце події за лічені хвилини, де спільно з членами громадського формування затримали «на гарячому» зловмисника, який намагався здійснити крадіжку товарів із торговельного закладу. Ним виявився 34-річний безробітний вінничанин. Чоловік намагався проникнути до кіоску через діру, яку вирізав у стіні приміщення.

Наразі працівники міліції перевіряють затриманого на причетність до аналогічних злочинів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки). За такі правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення. Триває слідство.

Працівники вінницької міської міліції, на чолі з начальником відділу Юрієм Куцим, висловлюють подяку членам громадського формування «Легіонер» за співпрацю та допомогу у затриманні зловмисника.



Переглядів: 2685
Поширень: 0