З 10 по 13 березня 2015 року у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної проходила міська виставка-конкурс  дитячих робіт «Паперова країна».  Виставку було створено з метою підтримки та розвитку технічної творчості молодших школярів міста, творчих та конструкторських здібностей, пізнавальної активності, уяви у дітей молодшого шкільного віку, пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів, а також залучення дітей до відкриття і розуміння прекрасного у створенні різноманітних виробів з паперу. Учасниками стали учні 1-4 класів, віком до 10 років включно.

Учні початкових класів Вінниці представили "Паперову країну"

Участь у виставці взяли 26 навчальних закладів міста Вінниці. Представлено близько 200 індивідуальних авторських та колективних експонатів за такими розділами:

  • Паперова іграшка;
  • Аплікація;
  • Вітальні листівки;
  • Квіллінг;
  • Паперова архітектура;
  • Орігамі;
  • Інші техніки виконання.

Учні початкових класів Вінниці представили "Паперову країну"

За результатами кращі роботи надсилаються на обласну виставку-конкурс робіт гуртківців початкового технічного моделювання.

Учні початкових класів Вінниці представили "Паперову країну"

Представлені експонати виставки показали творчі здібності юних майстрів, конструкторські здібності, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію. Для створення робіт приклалось чимало зусиль, фантазії і майстерності. Хочеться відзначити, що велика кількість робіт носить патріотичний характер, та висвітлює прагнення дітей до миру та благополуччя на рідній землі.

Учні початкових класів Вінниці представили "Паперову країну"

Виставка дала можливість молодшим школярам  міста та вихованцям гуртків технічного та декоративно-прикладного напрямів продемонструвати   кмітливість, інтерес до пошукової творчої діяльності, свої вміння та  освоїти нові техніки роботи з папером.



Переглядів: 8175
Поширень: 0