Після моніторингу сьогоднішнього навчального дня у школах міста, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення призупинити до кінця тижня навчання ще у дев’ятьох школах міста. До цього списку потрапили ЗШ № 2, 6, 7, 12, 14, 17, 20, 23 та 34.

У понеділок на засіданні спеціальної комісії в міській раді було прийнято рішення про запровадження карантину в 10 міських школах через високу захворюваність на грип та ГРВІ, і з вівторка навчання було призупинено у школах №1, 5, 10, 13, 21, 26, 33, технічному ліцеї та двох приватних закладах - «АІСТ» і «Ор Менахем».

Сьогодні підвищення епідемічного порогу спостерігалось ще в 9 загальноосвітніх закладах міста. Тому на засіданні комісії було прийнято рішення з середи, 18 лютого, і до кінця тижня зробити перерву в навчанні, що дозволить запобігти подальшому поширенню захворюваності серед дітей.

Завтра моніторинг рівня захворюваності продовжиться, і, за необхідності, введення карантину може поширитись і на інші школи.



Переглядів: 5495
Поширень: 0