Працівники вінницької міліції затримали 33-річного вінничанина, який днями скоїв розбійний напад на працівницю аптеки по вулиці Гонти. На жінку зловмисник напав на робочому місці та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима в сумі 2 500 гривень, що знаходились у касі.

Доба знадобилась вінницьким оперативникам, аби встановити та затримати зловмисника, який, озброївшись предметом схожим на пістолет, напав на 20-річну працівницю аптеки.

Усе відбувалося близько пів шостої години вечора. Зловмисник зайшов до аптеки, дістав з кишені пістолет та, погрожуючи розправою, заволодів грошима, що знаходились у касі. Тільки нападник залишив аптечне приміщення, жінка зателефонувала до міліції.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, шукали нападника оперативники за описом потерпілої. Його особу встановили одразу, оскільки він неодноразово потрапляв в поле зору міліції, мав тюремний стаж та проблеми з наркотиками. Затримали його оперативники у дачному будинку в одному з сіл Вінницького району. З’ясувалося, що зловмисник причетний, до ряду злочинів, скоєних в обласному центрі. Пістолет міліціонери вилучили та направили в НДЕКЦ на експертизу.

За фактом скоєння розбійного нападу слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (розбій). За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. Затриманому оголошено про підозру. Зараз він знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Судом йому було обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.



Переглядів: 3557
Поширень: 0