Одразу два азартних заклади, які діяли на території міста, закрили співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю Вінниччини.

За словами начальника УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області Станіслава Маклакова, в ході проведення профілактичних заходів оперативники управління боротьби з економічною злочинністю встановили, що на території міста діють два діє гральних клуба, у яких гравці можуть випробувати вдачу. Один з них був розташований в торгівельно-розважальному центрі, а інший – в окремому приміщенні, неподалік житлових будинків.

Ще два гральних заклади, які працювали на території міста, закрили правоохоронці

Під час санкціонованих обшуків закладів правоохоронці задокументували їх незаконну діяльність та вилучили 12 системних блоків, 11 моніторів, відеореєстратор, Wi-Fi роутер та інше гральне обладнання, за допомогою якого надавались азартні послуги.

Наразі правоохоронці встановлюють організаторів та власників азартного бізнесу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.



Переглядів: 2923
Поширень: 0