​Зі встановленням теплої та сухої погоди, орієнтовно посеред квітня, дорожники міста розпочнуть основні роботи із ​поточного ремонту доріг. Але найбільш проблемні ділянки доріг ремонтуються і під час холодного періоду, адже очікуючи настання весни, ремонт дорожнього полотна згодом може обійтися дорожче через значні пошкодження.

Вже кілька років поспіль у Вінниці для ремонту доріг у морозну погоду використовують бітумно-мінеральні суміші. Це дозволяє подовжити термін експлуатації асфальтного покриття та зупинити подальше руйнування через перепади температур у зимовий період. Такий поточний ремонт доріг проводиться по основних вулицях для забезпечення безпеки руху в зимовий період.

Упродовж цієї зими, до початку основних ремонтних робіт, поточний ремонт «холодним асфальтом» проводився по усіх міських мостах, вулиці Соборній, Пирогова, Першотравневій, Червоноармійській, Чорновола, Д. Нечая, Блюхера, Московській, Молодогвардійській, проспекту Коцюбинського та інших. Загалом асфальтне покриття поновлено майже на 40 міських вулицях.

Основні ж роботи з поточного ремонту доріг та магістралей заплановано розпочати у квітні. Початок робіт буде залежати від встановлення стійкої теплої та сухої погоди. ​



Переглядів: 3059
Поширень: 0