Сьогодні близько 14.00 на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення на тролейбусній зупинці по проспекті Коцюбинського у м. Вінниці підозрілих предметів. Спеціалісти вибухотехнічної служби міліції, перевіривши знахідку, не виявили там вибухівки чи інших небезпечних речей.

Після виявлення на зупинці громадського транспорту підозрілих речей городяни відразу повідомили про це міліцію. Вже за декілька хвилин на місці працювала слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці подбали про заходи безпеки - територію обнесли обмежувальною стрічкою, перекрили рух транспорту та обмежили доступ людей. Вибухотехніки перевірили підозрілі речі та з’ясували, що вони не несуть небезпеку для оточуючих. На зупинці знаходилося залишене кимось взуття із частиною механізму дитячої іграшки.

Міліція вдячна громадянам за пильність, адже від цього напряму залежить безпека людей. Інформацію про виявлення підозрілих предметів, залишених без догляду валіз, пакунків тощо потрібно повідомляти на цілодобові телефони «102», 59-33-22, 59-33-23.



Переглядів: 4933
Поширень: 0