Так у переможниці Галини Федорівни, мешканки м.Тростянець (Вінницька обл.), здійснилося заповітне новорічне бажання – 15 серпня нинішнього року вона виграла головний приз лотереї.

За її словами, у новорічну ніч вона загадала лише одне бажання: «У 2009 році виграти квартиру в лотерею «ХТО ТАМ».

Жінка понад 35 років працює на спиртзаводі. У лотерею «ХТО ТАМ» грає вже майже п’ять років. Для того щоб допомогти старшому сину розпочати власну справу й купити квартиру, довгоочікуваний виграш Галина Федорівна вирішила отримати у грошовому еквіваленті (270 000 гривень). «Він (син – прим. ред.) – учасник бойових дій, – сім місяців служив у складі українського підрозділу сил ООН в Іраку. Дуже хоче розпочати власну справу, а я хочу йому в цьому допомогти», – розповіла Галина в студії.

Вінницьку область по праву можна вважати лотерейним фаворитом. Попередній розіграш «ХТО ТАМ» став щасливим ще для одного мешканця Вінницької області. Так звичайний тракторист Дмитро Петрович із с.Антонівка (Вінницька обл.), який регулярно купував лотерейні білети, виграв довгоочікуваний приз.

У Дмитра Петровича чотири сина, дочка й три внучки. Тепер великій родині треба вирішити, хто буде жити у новій квартирі.

Для довідки:
Лотерея «ХТО ТАМ» – це перша і єдина сімейна квартирна лотерея в Україні від оператора державних лотерей «М.С.Л.». За час існування лотереї «ХТО ТАМ» було виграно 254 квартири, 89 автомобілів, понад 5,5 тисяч одиниць побутової техніки та грошових виграшів на суму понад 7,5 млн грн. Розіграш проводиться щотижня по суботах. За даними «М.С.Л.» у лотерею «ХТО ТАМ» частіше за все грає молодь і сімейні пари, а також люди, які бажають поліпшити житлові умови сім’ї.


Переглядів: 3436
Поширень: 0