Відомо всім, що Україна славиться талановитими дітьми. Зокрема, такими талантами багата наша рідна Вінниця. І це насправді не тільки слова, адже талановита молодь постійно це доводить та різноманітних конкурсах, виставках та фестивалях різних рівнів. Так, в період з 10 по 13 березня 2015 року у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної проходила  традиційна міська  виставка-конкурс науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», на якій було представлено більше 200 робіт, о вражали своєю неповторністю.

Виставка була проведена  з метою популяризації учнівськими колективами  науково-технічної творчості, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності, а також раціоналізації та винахідництва; залучення учнівської молоді до різноманітних напрямів науково-технічної творчості; профорієнтації учнівської молоді.

У Палаці дітей та юнацтва відбулась виставка науково-технічної творчості

Всього у виставці взяли 29 навчальних закладів міста Вінниці. Було представлено майже 200 експонатів за розділами:

  • «Технічні  науки»,
  • «Природничі науки»,
  • «Технічні  навчальні посібники»,
  • «Ігри та іграшки з елементами техніки»,
  • «Технічні моделі»,
  • «Спортивно-технічне моделювання»,
  • «Архітектура та будівництво».

Роботи вражають своєю неординарністю та креативністю. Кожна робота індивідуальна і неповторна, як її автор, та при цьому відповідає усім технічним вимогам та демонструє конкретне її застосування у певних галузях суспільства.

У Палаці дітей та юнацтва відбулась виставка науково-технічної творчості

Найяскравіші роботи представлено в розділах «Природничі науки» та «Ігри та іграшки з елементами техніки».

За результатами міської виставки конкурсу кращі експонати будуть надіслані на обласну виставку-конкурс науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», яка буде проходити в період з 17.03.-1.02.2015 року у Вінницькому обласному центрі технічної творчості учнівської молоді.

У Палаці дітей та юнацтва відбулась виставка науково-технічної творчості

Виставка стала прекрасною нагодою для учнів шкіл та вихованців технічних гуртків продемонструвати свою фантазію, творче мислення та технічні знання та вміння.



Переглядів: 4602
Поширень: 0