У березні 2015 року вінницькі заклади освіти взяли участь у VI Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», яка відбулася у Київському Палаці дітей та юнацтва. Тут були представлені більше 700 навчальних закладів не лише з України, а й з Латвії, Литви, Швейцарії, Франції, Канади та деяких інших країн. Вінницькі освітяни отримали 18 золотих та 3 срібних медалей.

12 – 14 березня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015». Її організаторами є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий Світ». Разом з учасниками з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови тут були представлені й вінницькі заклади.

18 золотих медалей отримали вінницькі освітні заклади на Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015»

На виставці батьки та діти мали змогу дізнатись, як працюють закордонні та українські навчальні заклади. Педагоги ж у свою чергу знайомились із електронними засобами навчання, міжнародними освітніми програмами, мультимедійними навчальними програмами, методичними посібниками та підручниками тощо.

Навчальні заклади Вінниці подали свої роботи на конкурс у таких тематичних номінаціях як «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальну, наукову та управлінську діяльність навчального закладу», «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді». Також вінничани представили свої досягнення у номінаціях «Створення мережі євроклубів як механізму інтеграції до європейського освітнього простору» та «Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді».

За результатами презентацій золоті медалі та дипломи I ступеня отримали 18 вінницьких закладів.

Це гімназії №№1,6,30 ліцей №7, загальноосвітні школи №№ 10, 11, 12, 20, 25, 26, 31, 35, 36. А також дитячі садочки №№ 4, 23, 38, 71 та Вінницький міський Палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної. Срібною медаллю і дипломом II ступеня нагородили школи №№14, 22 та садочок №21.

Дипломи учасників отримали Міський методичний кабінет департаменту освіти Вінницької міської ради, школи №№16 та 32, а також – садочок №19.



Переглядів: 3208
Поширень: 0