Сьогодні ми часто чуємо такі слова як патріот, прапор, гімн або фрази Україна єдина, Україна понад усе. Та постає питання чи дійсно ці слова і фрази несуть в собі глибину і, взагалі, чи значимі вони для кожного українця, чи дійсно у нас, в українців,«Україна в серці». Переконливо можна стверджувати – це дійсно так. Чому так переконливо? Та тому що наша молодь постійно доводить це не на словах, а своїми справами. І яскравим цьому підтвердженням став фінал міського конкурсу цільових проектів учнівських врядувань загальноосвітніх шкіл міста «З Україною в серці», що проходив у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі ратушної

У Палаці дітей та юнацтва відбувся фінал міського конкурсу цільових проектів "З Україною в серці"

Головною метою конкурсу стало формування у дітей та учнівської молоді патріотизму, національної самосвідомості та гідності, політичної культури та культури міжетнічних відносин; залучення до благодійної діяльності; підтримка обдарованої, талановитої молоді.

Міський конкурс цільових проектів «З Україною в серці» проходив у два тури.

У Палаці дітей та юнацтва відбувся фінал міського конкурсу цільових проектів "З Україною в серці"

Під час першого туру, учасниками якого стали 35 загальноосвітніх шкіл міста, творчі колективи описували роботу учнівського врядування в напрямку національно-патріотичного виховання. Складно було членам журі визначити найкращих. Та все ж до фіналу увійшли:

  • Учнівське врядування закладу  «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа I-III ступенів - гімназія № 6 Вінницької міської ради»;
  • Учнівське врядування закладу «Загальноосвітня школа I-III ступенів № 22 Вінницької міської ради»;
  • Учнівському врядування закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа I-III ступенів - гімназія № 23 Вінницької міської ради»;
  • Учнівське врядування закладу «Загальноосвітня школа I-III ступенів № 32 Вінницької міської ради».

Під час фіналу учнівські колективи захищали свої власні творчі проекти. Слід зауважити, що кожен з виступів відрізнявся своєю неповторністю, оригінальністю, змістовністю і, водночас, зворушливістю. Приємно було бачити, як кожен з учасників виловлював своє відношення до України, говорив про важке сьогодення. Після побаченого та почутого, можна бути спокійним – Україна в надійних руках молоді.

У Палаці дітей та юнацтва відбувся фінал міського конкурсу цільових проектів "З Україною в серці"

Справжньою окрасою свята стали виступи Должикова Миколи, соліста студії естрадного вокалу «Браво» та Народного художнього колективу України ансамблю танцю «Радість» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної.

У Палаці дітей та юнацтва відбувся фінал міського конкурсу цільових проектів "З Україною в серці"

Та зрозуміло, що будь-який конкурс має завершитись певними результатами. Хочеться в котре наголосити, що всі учасники-фіналісти були неперевершені, а перемогу здобуло учнівське врядування закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа I-III ступенів-гімназія №6 Вінницької міської ради».

Ми щиро вітаємо усіх учасників проекту в віримо у те, що вони, як і тепер, будуть гордо нести звання – УКРАЇНЕЦЬ!



Переглядів: 3332
Поширень: 0