26 березня правлінням Державтоінспекції Вінниччини спільно з громадською організацією проведено «День відкритих дверей». Більшість людей, які виявили бажання ознайомитися з діяльністю Державтоінспекції були молоді люди, які навчаються в автошколах міста та бажають отримати посвідчення водія. В «День відкритих дверей», всі бажаючі мали змогу ознайомитись з сучасними вимірювальними приладами та іншими спеціальними засобами, які використовуються інспекторами ДАІ, перевірити знання правил дорожнього руху та побувати на майданчику тимчасового утримання транспортних засобів.

Досвідчений працівник ДАІ, командир взводу ДПС Ігор Білоус розповів про принцип роботи сучасного лазерного вимірювача швидкості «Трукам» і продемонстрував роботу алкотестера «Драгер» та роз’яснив порядок фіксації порушень правил дорожнього руху. Після ознайомлення з автомобілями ДАІ та спеціальними засобами, заступник начальника УДАІ, Анатолій Присяжнюк довів інформацію про стан аварійності та розповів про основні причини скоєння ДТП. Всі присутні переглянули відео-сюжети з наслідками скоєння ДТП, окремим навчальним фільмом продемонстровано наслідки нехтування використання пасків безпеки.

Як вінничани на день відкритих дверей у ДАІ ходили

В екзаменаційному класі з ПДР, майбутні водії перевірили свої знання з правил дорожнього руху, після чого на власні очі побачили пошкоджені автомобілі, які потрапили в ДТП.

Як вінничани на день відкритих дверей у ДАІ ходили

Вже через тиждень, 9 квітня всі бажаючі знову зможуть завітати до Державтоінспекції Вінниччини, на «День відкритих дверей» та ознайомитись з діяльністю Державтоінспекції.



Переглядів: 3681
Поширень: 0