Нещодавно транспортна база міського комбінату комунальних підприємств поповнилася двома новими автомобілями. Це мікроавтобуси марок Renault (Рено) та Peugeot (Пежо).

Вінницька спеціалізована ритуальна служба є підрозділом КП «Комбінат комунальних підприємств». Працівники цієї структури займаються організацією поховань померлих, а також реалізують предмети ритуальної приналежності та надають ритуальні послуги.

«Ми працюємо цілодобово. У будь який час робітники служби виїздять за вказаною адресою. Вони надають всі необхідні послуги: транспортування, копання могил, обряд поховання, доставляємо ритуальні атрибути, організовуємо поминальні обіди. Постійно працюємо над вдосконаленням надання послуг, поповнюємо технічну базу. У цьому році наша транспортна база поповнилася двома автомобілями, які ми використовуємо в організації поховань», – каже головний інженер міського комбінату комунальних підприємств Валерій Іванчук.

Порівняно з приватними структурами у цій сфері ціни на послуги у міській ритуальній службі дещо нижчі, що дозволяє замовляти послуги цієї структури людям з різним фінансовим станом.

Також ритуальна служба оформляє резервні місця, на території міста лише вона має такі повноваження (приватні структури за такі послуги беруть з людей додаткові кошти). Крім того, працівники ритуальної служби установлюють пам’ятники, обслуговують міські кладовища згідно з вимогами благоустрою міста. За кошти підприємства впорядковуються окремі могили, які не доглядають родичі. По можливості – ремонтуються проїзні шляхи на кладовищах.

Довідка

Міська ритуальна служба розташована за адресою вулиця Анастасії Медвідь,2а, телефони для довідок: (097) 761-36-80, (093) 010-00-11, (0432) 67-33-79.



Переглядів: 5120
Поширень: 0