Сьогодні у Вінниці стартував конкурс на кращий ландшафтний дизайн саду, виконаний у європейському стилі. У ньому можуть взяти участь всі бажаючі віком від 15 до 50 років. Переможець зможе реалізувати власний проект по вдосконаленню «Європейського саду» на площі Європейській та отримає перехідний кубок.

У минулому році у Вінниці розпочався екологічний проект у рамках якого усі бажаючі долучилися до створення «Європейського саду» у центрі міста. Для того, щоб вдосконалити його вигляд з урахуванням побажань вінничан з 1 квітня у Вінниці стартував міський конкурс «Кращий ландшафтний дизайн саду виконаний в Європейському стилі».

Організаторами конкурсу є Центр підліткових клубів «Універ» та Вінницька Молодіжна Рада під патронатом відділу у справах молоді та туризму.

Він проводиться під патронатом відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Вінницькою молодіжною радою, teens-club «Універ» та КП «Подільський туристично-інформаційний центр».

«Конкурс допоможе зрозуміти, яким саме вінничани хочуть бачити сад на Європейській площі. Це дозволить знайти нові, європейські методи для оформлення вінницького «Європейського саду», догляду за рослинами тощо. У конкурсі можуть брати участь люди віком від 15 до 50 років, які мають власні сади, клумби, квітники, чи просто бачення їх оформлення. Їм потрібно до 14 квітня на електронну адресу [email protected] вислати зображення саду та заявку на участь у конкурсі, оформлену згідно з додатком (прим. - додаток прикріплений нижче)», – каже керівник конкурсу Ірина Дуда.

В подальшому учасники конкурсу продемонструють свої ескізи щодо зміни вигляду «Європейського саду». Журі, до якого входитимуть педагогічні та наукові працівники навчальних закладів, наукових установ та організацій, звертатимуть увагу на різновидність рослин та стиль, у якому висаджені квіти.

Переможець конкурсу «Кращий ландшафтний дизайн саду виконаний в Європейському стилі» отримає перехідний кубок та право на реалізацію власного проекту щодо вдосконалення «Європейського саду».

Із запитаннями щодо участі в конкурсі звертатися до керівника конкурсу Ірини Дуди за контактним телефоном – 063-75-00-471.



Переглядів: 2953
Поширень: 0