Жителі міста, які користуються субсидіями, мають право на 50% знижку на всі медичні послуги Муніципального діагностичного центру. Так, у 2014 році з 27,5 тисяч домогосподарств, які користуються таким видом соціальної допомоги, таку пільгу отримало 5347 людей.

Муніципальний діагностичний центр (вулиця Київська,68) був відкритий у вересні 2012 року. З того часу за ініціативою Вінницької міської ради вінничани, які оформили субсидію, отримали можливість платити лише 50% від вартості необхідної послуги цього медзакладу.

«У минулому році субсидії у Вінниці отримало 27531 домогосподарство. Дуже важливо, що знижка діє на всі послуги центру. Крім того, нею може користуватися не лише той, на кого оформлена субсидія, а й всі, хто зареєстровані у будинку чи квартирі та були включені у розрахунок на субсидію. Немає жодних обмежень й на кількість послуг зі знижками. Так, у минулому році знижку на медпослуги отримало 5347 вінничан, які скористалися 11302 послугами», – каже перший заступник директора департаменту соціальної політики Наталія Паламарчук.

Нагадаємо, що з травня оформлення субсидій відбуватиметься за спрощеною системою.



Переглядів: 3560
Поширень: 0