В місті Вінниці працівники Державтоінспекції відсторонили від керування водія маршрутного транспортного засобу, який перебуваючи під впливом наркотиків перевозив пасажирів.

Під час нагляду за дорожнім рухом увагу, вартових доріг, привернув водій маршрутного транспортного засобу, який керуючи автобусом був одягнутий в темну зимову шапку, окуляри та пив чай. Інспектори ДАІ зупинили автобус, щоб зробити зауваження водію. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили дивну поведінку керманича та запропонували пройти огляд у наркологічному диспансері.

У Вінниці водій маршрутки привернув увагу ДАІшників тим, що пив чай під час руху, був у зимовій шапці та темних окулярах

За результатами огляду було встановлено, що 40 річний водій перебуває під впливом наркотичних засобів амфітаміну та канабісу. На керманича автобуса складено адміністративний протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння, посвідчення водія вилучено, а автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання.



Переглядів: 5102
Поширень: 0