9 квітня 2015 року о 12 годині в конференц-залі приміщення ТРК МЕГАМОЛЛ на 2 поверсі пройде прес-конференція організаторів цьогорічних фестів краси та дитячої творчості «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015». 

Цього року наш фестиваль краси та творчості пройде під брендингом міста Вінниця та носитиме назву «Я пишаюся тим, що я вінничанка». В ході реалізації проекту розробляється пісня-гімн «Я пишаюся тим, що я вінничанка», та буде відзнято соціальний кліп про любов до рідного міста, його визначних пам’ятних місць за участі конкурсанток PRINCESS. В подальшому цей ролик ми подаруємо місту як соціальну презентацію-візитівку.

Організатор: модельна агенція та школа чемних дівчат PRINCESS

Назва фестивалів: «Міні Міс Вінниця 2015» та «Міні Модель Вінниця 2015»

Тема: «Я пишаюся тим, що я вінничанка».

К-сть учасниць: 20 (Міні Міс )+20 (Міні Модель) 

Вік: 6-14 років

Дата/місце: 25 травня 2015 року, театр ім.Садовського

Аватар гостя: жінки та чоловіки від 26 років, з вище-середнього достатком, цілеспрямовані, активні

Охоплення аудиторії: 680 глядачів в залі театру; батьки конкурсанток, їх родичі та однокласники, партнери свята; більше 20 тисяч вінничан.

Тематика:

КУЛЬТУРА: Буде проведена фотосесія із презентацією на святкуванні "Дні Європи"

БІЗНЕС: в партнери ми запрошуємо вінницькі компанії, для підкреслення їхнього вкладу в розвиток міста та щасливе життя сімей Вінниці.

РОДИНА: фестивалі таланту та дитячої творчості є родинним святом, бо на нього  в одному залі збереться понад 300 вінницьких родин.

ДОБРА СПРАВА: Кожна дівчинка готує подарунок для дитини з дитячого будинку. За бажанням присутності особисто. В рамках фестивалів відбувається візит до дитячого будинку.

Портфоліо проведених конкурсів:Princess First Model, 2014  «Міні Міс Вінниця» та «Міні Модель Вінниця», 2012 та 2013 роки

Ми у Фейсбук

Ми на Вконтакті

Офіційний сайт: princess-models.com        

Наша пошта: [email protected]m



Переглядів: 3871
Поширень: 0