Вчора працівники патрульної служби міліції затримали 31-річного підозрюваного у крадіжці. Познайомившись з жінкою на вулиці, зловмисник скористався її довірливістю та вкрав сумочку з особистими речами.

Про здійснення крадіжки сумочки з грошима та мобільним телефоном 28-річна вінничанка повідомила працівників патрульної служби наступного дня, коли перебувала на місцевому автовокзалі та упізнала свого кривдника в обличчя. Жінка розповіла міліціонерам, що у пізній час вона познайомилась з підозрюваним на вулиці неподалік свого будинку. Скориставшись її неуважністю, зловмисник непомітно взяв сумку, яка лежала поруч на лавці та зник.

Працівники патрульної служби одразу затримали підозрюваного. Ним виявився непрацюючий 31-річний вінничанин. Чоловік у скоєному зізнався. Вкрадені речі правоохоронці вилучили.

За фактом крадіжки слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років позбавлення волі.



Переглядів: 2874
Поширень: 0