Сьогодні у Вінниці вздовж вулиці Соборної «зеленбудівці» висадили десять лип. Одразу після завершення посадки, працівники комунальних служб облаштовують бордюр навколо лунки. За сприятливої погоди вже до кінця тижня буде завершена висадка дерев, і загалом по вул. Собороній ростиме 79 молодих лип.

У Вінниці триває висадка дерев. Наприкінці минулого року працівники МКП «Вінницязеленбуд» розпочали озеленення вулиці Соборної. Тоді вони висадили 39 дерев. У цьому році роботи продовжилися. Наприкінці березня «зеленбудівці» підготували 40 лунок для лип. Вони видалили з них непридатний грунт і засипали родючим. Сьогодні працівники почали висаджували там липи.

До п’ятниці «зеленбудівці» завершать висаджувати липи по вулиці Соборної

«Ми висаджуємо дерева за правилами, які затвердила міська рада у 2013 році, – каже заступник директора МКП «Вінницязеленбуд» Микола Залєцький. – Сьогодні ми висадили десять лип у лунки, які підготували раніше. Якщо дозволятиме погода, ми плануємо до п’ятниці висадити ще 30 дерев. Таким чином вздовж вулиці Соборної будуть рости 79 молодих лип. Ці дерева витривалі до кліматичних змін та чудово адаптуються у міському середовищі».

Після висадки молодих лип працівники комунального господарства одразу обкладають кожну лунку бордюром.



Переглядів: 3903
Поширень: 0