Сьогодні у Вінниці відбулася благодійна акція «Світла Паска для всіх», яку організував Територіальний центр соціального обслуговування м. Вінниці. Під час заходу всім підопічним центру роздали по скибці величезної 15-кілограмової паски, а хто не зміг прийти – великоднє частування принесуть додому. Також присутнім працівники Терцентру показали виставу.

Вже три роки у Вінниці в складі Територіального центру діє відділення соціально-побутової адаптації, де обслуговують вінничан пенсійного та передпенсійного віку. Тут вінничани літнього віку не лише отримують відповідні послуги, а й можуть навчитися комп’ютерній грамотності, англійській мові, відвідують гуртки краєзнавства, правознавства, художньої фотографії тощо. Крім того для підопічних часто проводять благодійні акції. Так, сьогодні у Терцентрі пройшла акція «Світла Паска для всіх».

У Вінниці спекли 15-кілограмову паску

«Територіальний центр надає послуги людям літнього віку, пенсіонерам, які залишилися одні. Сьогодні ми проводимо для них благодійну акцію. Взагалі, проведення таких заходів, особливо до свят, стало для нас традицією, – каже директор Терцентру Галина Бачинська. – Сьогодні ми покажемо для наших гостей виставу та будемо співати. Також учасником нашої акції стало ТОВ «Аргон», які спекли велику паску саме до цієї акції. Її вага– 15 кілограм, ширина – 120 і висота – 40 сантиметрів. Наприкінці заходу ми роздамо її нашим підопічним. А тим, хто за станом здоров’я не виходить з дому, ми передамо великоднє частування додому».

У Вінниці спекли 15-кілограмову паску

Також на заході було Великоднє дерево з крашанками та виставка-продаж робіт на пасхальну тематику. Ці роботи власноруч виготовили підопічні центру.

У Вінниці спекли 15-кілограмову паску

Літні люди були вдячні не лише за смачну паску, а й за увагу, яку їм приділяють. «Дуже приємно що для нас організовують такі заходи. Взагалі, вважаю, що у Вінниці соціальне обслуговування найкраще по Україні. Дуже добре, що у Терцентрі можна відвідувати різноманітні гуртки, от я, наприклад, навчалася тут рукоділлю та відвідувала гурток фізичної культури та інші», – каже підопічна центру Галина Олександрівна.



Переглядів: 4015
Поширень: 0