У рамках візиту до Вінницької області Петро Порошенко разом з головою облдержадміністрації Олександром Домбровським та міським головою Володимиром Гройсманом зустрівся зі студентами Вінницького торгово-економічного інституту КНТЕУ.

Під час зустрічі зі студентською молоддю Петро Олексійович поділився своїм баченням розвитку економіки України та новими шляхами подолання стрімкого росту інфляції у державі. У виступі він акцентував увагу на тому, що держава повинна створити всі умови, аби студент чи будь-яка молода людина мала змогу забезпечити себе житлом, отримати гідну освіту і т. і. шляхом кредитування. Але відсотки за кредит повинні бути реальними для молодих людей, які лише починають свій самостійний життєвий шлях.

У процесі зустрічі було досягнуто домовленості між Петром Порошенком та торгово-економічним інститутом про співпрацю шляхом заснування Молодіжного клубу підприємництва. Це дасть можливість студентам зустрічатися з будь-якими людьми, які даватимуть фахову професійну пораду чи допомогу як з економічних питань, так і з розвитку підприємництва та середнього бізнесу. Невиключною є можливість зустрічей і з різними політичними лідерами, які цікавитимуть студентів.
Дана співпраця отримує підтримку з боку обласного і міського керівництва. Голова облдержадміністрації Олександр Домбровський теж часто зустрічається зі студентською молоддю області у рамках дружніх і навчальних лекціях-бесідах. Олександр Домбровський вважає: "Майбутнє наше – це наша молодь. І як ми її виховаємо, таку матимемо старість.


Переглядів: 3382
Поширень: 0