З 14 квітня дорожники почали ремонтувати міські дороги. Поточним ремонтом вже відновлено асфальт по вулицях Д. Нечая, Примакова, Червоноармійській, О.Кобилянської, І. Богуна та площі Шкільній. Загалом же поточно планують відремонтувати асфальт на майже півтори сотні вулиць.

Тиждень тому у Вінниці розпочали робити поточний ремонт доріг. Через нестабільну дощову погоду і похолодання роботи просуваються повільно, але щоб швидше відремонтувати дороги після зими, дорожники планують працювати і у вихідні дні.

Вже відремонтовано дорожнє покриття вулиці Д.Нечая, При​макова тощо. В роботі знаходяться вулиці Маяковського, Тарногродського, Гніванське шосе. Найближчим часом заплановано ремонт доріг вулиць Свердлова, Збишка, Пирогова, провулків Щорса та Корольова.

Із застосуванням машини для ямкового ремонту «УЯР» в суботу, 18 квітня, було поточно відремонтовано дороги по вулицях Г. Арабея та Максимовича. Далі у планах – Хмельницьке та Немирівське шосе, вулиці Островського, Першотравнева, Лебединського, Келецька, Скалецького, 40-річчя Перемоги, Черняхівського, проспект Коцюбинського.

За інформацією департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради, в цьому році поточним ремонтом буде охоплено приблизно стільки ж вулиць, як і минулого року, але об’єм робіт буде трохи меншим, бо пошкодження асфальту після цьогорічної зими, яка була досить м’якою, значно менші. Нагадаємо, що минулого року поточним ремонтом було відновлено асфальт на 145 вулицях. Термін повного виконання робіт цього року залежатиме від погодних умов.



Переглядів: 3423
Поширень: 0