Завершилася ротація співробітників Державної фіскальної служби, що несуть службу в зоні проведення АТО на Сході України. Вчора до Вінниці повернулися решта бійців, що виконували завдання на території Донбасу. Під час святкової зустрічі працівників керівництвом Головного управління ДФС у Вінницькій області, один із бійців, підполковник податкової міліції Ігор Гоц освідчився в коханні своїй нареченій Марині. Пропозиція одруження стала несподіванкою як для самої жінки, так і для присутніх на урочистостях. На знак серйозності намірів Ігор одяг на палець коханої коштовну каблучку.

Ігор Гоц зізнається, що на територіях, де ведуться бойові дії, і де існує реальна загроза життю, значимість родини і бажання захистити спокій близьких стає особливо цінним.

Начальник Головного управління ДФС у області Мирослав Продан, присутні колеги та родичі привітали наречених із важливою у їхньому житті подією.

На зустрічі працівників фіскальної служби Вінниччини, що повернулися з АТО, боєць освідчився коханій

Нагадаємо, 13 офіцерів оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Вінницькій області несли службу в зоні проведення АТО. Невдовзі вони повернуться до виконання обов’язків у підрозділах ДФС у Вінницькій області.



Переглядів: 4137
Поширень: 0