Дівчина при зрості 170 см важила всього 29 кілограм. Погоня за ідеальною фігурою виявилася фатальною - до медиків пацієнтка потрапила вже в стані агонії.

Студенка училища культури і мистецтва імені Леонтовича, прагнучи до еталонів стрункості, не помітила, як стала заручником власної манії схуднення. Марина, незважаючи на стрімку втрату ваги, не звернулася за допомогою до фахівців. Ніхто з оточуючих не знав, що дівчина серйозно хвора на анорексію. Адміністрація навчального закладу дізналася про справжні причини пропуску пар тільки за 4 дні до смерті. Як зазначив директор училища Городинський, лікарняні приносилися справно з різними звичайними діагнозами, можливо, завдяки можливостям мами дівчини, яка працювала лікарем, тому ніхто не підозрював реального стану речей.

Тільки найближчі подруги знали, що Марина бореться з анорексією.

У лікарні медики нічим не змогли допомогти виснаженої дівчині. Її тільки встигли підключити до апарату штучного дихання і зробити забір крові на аналіз. Причиною смерті, за словами лікарів, стала крайня ступінь анорексії, яка вбила молодий організм.

Марина мріяла стати актрисою.

18-річна вінничанка заморила себе до смерті дієтами

Марина у вересні 2014.

18-річна вінничанка заморила себе до смерті дієтами

Марина (ліворуч) в 2014 році.



Переглядів: 6397
Поширень: 0