Сьогодні у приміщенні Вінницького національного технічного університету в рамках Днів США у Вінниці проходить освітній ярмарок, де студенти та випускники вінницьких вишів можуть ознайомитися з можливостями навчання у Америці.

Вінницькі випускники та ​​студенти сьогодні мають нагоду ознайомитися з презентаціями про академічні програми, які фінансуються Урядом США, вступ до університетів Америки та отримання студентських віз від консульського відділу. Окремо протягом дня також будуть представлені програми випускників американських вузів, програми для студентів 1-3 курсів, школярів, науковців, магістрантів, аспірантів та молодших викладачів вишів. Презентації проходять в різний час та у різних приміщеннях, тому слухачі самі обирають ті, які б їм цікаво було прослухати.

Дні Америки у Вінниці. Вінницька молодь має можливість ознайомитися із освітніми програмами США

«У освітньому ярмарку беруть участь випускники американських університетів та коледжів. Вони хочуть поділитися досвідом щодо освіти в США, тут є українські та американські випускники наших вишів, - розповідає заступник аташе з питань культури Посольства США в Україні Кетрін Гелек. - Цим заходом ми хочемо дати можливість українським студентам дізнатися більше про американську освіту. У нас в США є дуже багато навчальних закладів, які мають безліч різних програм. Я думаю, що кожен студент з України може знайти щось цікаве на різних рівнях навчання. Студентів технічного університету може цікавити, наприклад, інженерія чи комп’ютерна справа. У Америці є дуже сильні програми по цих напрямках».

Дні Америки у Вінниці. Вінницька молодь має можливість ознайомитися із освітніми програмами США

На освітньому ярмарку представлено 12 американських навчальних закладів як державної, так і приватної форми власності. Окрім вишів у ярмарку беруть участь представники організацій, які адмініструють програми академічних і професійних обмінів та програм, які фінансуються Урядом США. У заході взяла участь і аташе США в Україні з питань культури Шеріл Бістранські.



Переглядів: 3700
Поширень: 0