У Вінниці в результаті сварки чоловік отримав ніж у груди від своєї подруги. Він звинуватив жінку у крадіжці 50 гривень та з ножем вимагав повернути викрадене. Заперечуючи причетність до крадіжки, вона вихопила ніж та вдарила ним товариша.

Працівників міліції та швидку допомогу викликав батько 40-річного потерпілого, який у момент сварки знаходився у квартирі.

Під час застілля між його сином та 27-річною вінничанкою виник конфлікт. Потерпілий звинуватив подругу у крадіжці 50 гривень та з кухонним ножем у руках намагався примусити її віддати гроші. Заперечуючи причетність до крадіжки, жінка вихопила ніж та нанесла товаришу удар у грудну клітину.

До приїзду працівників міліції 27-річна вінничанка залишалась у квартирі та не намагалась утекти. Правоохоронцям пояснила, що захищалась.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 124 КК України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони). Таке правопорушення передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до двох років.



Переглядів: 3859
Поширень: 0