В рамках муніципальної програми «Сервіс по-вінницьки» для учнів професійно-технічних навчальних закладів міста, які готують фахівців для закладів ресторанного господарства, тривають тренінги, що мають на меті підвищити їх професійний рівень. Майстер-класи проводять кухарі, які мають міжнародні відзнаки.

В рамках програми «Сервіс по-вінницьки» у місті організовано тренінги для майбутніх кухарів та барменів12 травня в приміщені кафе «Прайм» було проведено майстер-клас по мистецтву бариста. Тонкощам культури приготування та подачі кавових напоїв навчав сертифікований технічний суддя національних конкурсів бариста Ігор Олексюк. За словами заступника директора департаменту адміністративних послуг Вінницької місь​кої ради Людмили Перової, такі тренінги сприяють підвищенню професійного рівня учнів поза учбовою програмою, адже є сподівання, що нові кадри залишаться працювати у Вінниці.

18 травня в приміщені кафе «Дайнер» відбудеться ще один майстер-клас. Його проведуть для працівників кухні закладів ресторанного господарства та учнів професійно-технічних закладів освіти міста. Тут навчатимуть приготуванню страв з нерибних продуктів моря, їх первинній обробці та приготуванню страв, які не входять до учбової програми. ​



Переглядів: 3440
Поширень: 0