Одразу після 8-ї ранку на окраїні Вінниці не розійшлись Газель фірми "Ласка" із морозивом і чорна Астра. Газель їхала в місто із об’їзної дороги, Астра із сторони Хмельницького...

Хто з водіїв порушив правила і на світлофорі вирішив проскочити на жовто-червоний розбирається ДАІ. Але після бокового удару Астри в бензобак Газелі кабіна вантажівки повністю згоріла, бак відірвало, гасили пожежу водії сусідніх авто та наряд пожежних із депо з вулиці 600-річчя:

- Від удару вибухнув бак. Самостійно водії впоратись із вогнем не змогли. Ми загасили полум’я за лічені хвилини. Всі живі, а залізо постраждало навіть дуже, - прокоментував ранковий виклик боєць рятувального підрозділу Федір Фігурський.

На в\'їзді у Вінницю зіштовхнулись "Газель" та "Opel"

Окремо, колеги водія згорілої Газелі поскаржились на персонал сусідної АЗС «ОККО», які за їх словами відмовились допомогти вогнегасниками через їх відсутність.

На в\'їзді у Вінницю зіштовхнулись "Газель" та "Opel"

Через це, водії вже здійснили кілька дзвінків на гарячу лінію мережі АЗС і повідомили про цей випадок на Хмельницькому шосе. Нині триває розслідування цієї ДТП і зачистка дороги від палива та уламків автівок.

На в\'їзді у Вінницю зіштовхнулись "Газель" та "Opel"

Морозиво із Газелі терміново перевантажили в інше авто.



Переглядів: 3971
Поширень: 0