22 травня близько 23.30 години в Вінниці на Барському шосе сталась дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла, в якій загинув 35-річний місцевий житель. Слідчі з’ясовують обставини та причини аварії.

22-річний водій мотоцикла «Сузукі», рухаючись по вул. Барське шосе в напрямку перехрестя з вул. Хмельницького шосе, зі сторони вул. Келецької, в районі виїзду з торгового центру "Метро" скоїв наїзд на пішохода, вінничанина 35 років, який перетинав дорогу.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід помер у лікарні. Водій мотоцикла також був госпіталізований у хірургічне відділення міської лікарні з численними тілесними ушкодженнями.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 5275
Поширень: 0