П’ятий рік поспіль на території Вінниці встановлюються великі мультикомплекси, які включають в себе і ігрову зону, і зону для занять спортом. Нещодавно такий мультикомплекс з’явився і у дворі біля буди​нку по вулиці Стеценка, 44. Це вже 25-та подібна зона дозвілля, яку встановлено у місті з 2011 року, відколи міська влада вирішила започаткувати цей проект в рамках муніципальної програми «Вінниця – місто, дружнє до дітей».

Мультикомплекс по вулиці Стеценка монтували більше місяця. Сьогодні будівельники ще завершували встановлення інформаційної дошки, але мешканці навколишніх будинків вже водять сюди малечу, а дорослі – ходять займатися на спортмайданчику. «Ми з дружиною виходимо щодня в 7 годин ранку на зарядку, півгодини займаємося. У мене радикуліт «зажимав», ногу тягнуло, трохи порозминався - і мені вже легше, - каже пенсіонер Микола Марчук. - Велика вдячність тим, хто сюди вклав гроші, працював і проявив піклування про нас».

На вул. Стеценка запрацював мультикомплекс для дітей та дорослих. Це вже 25-й у Вінниці

Дитячий майданчик включає ігровий комплекс «Панда-М», велику карусель, подвійну гойдалку, машинку та гойдалку «Балансир». На спортивному майданчику розміщуються тренажери «Жим від грудей», «Маятник-Твістер», «Хос Райдер», «Жим ногами». Окрім цих двох зон створено і майданчик для занять стрітворкаутом, де розміщено атлетичний комплекс, бруси та вулична мульти-фітнес станція. Загалом з міського бюджету на цей комплекс виділено 638 тис. грн.

На вул. Стеценка запрацював мультикомплекс для дітей та дорослих. Це вже 25-й у Вінниці

«В цьому році передбачено встановити шість мультикомплексів, три з них уже встановлено, ще один - тільки розпочато. В цілому на встановлення мультикомплексів та дитячих майданчиків ми заклали у бюджеті 3,9 млн. грн., - розповідає в.о. міського голови Сергій Моргунов. - Цей мультикомплекс цікавий тим, що на майданчику для занять стрітворкаутом встановлено новий тренажер, яких у місті ще немає. Це експериментальний варіант, і будемо дивитися, наскільки він цікавий для мешканців. Ще один такий тренажер встановимо в районі проспекту Космонавтів».​



Переглядів: 5155
Поширень: 0