28 травня з камери схову одного з вінницьких супермаркетів по вул. Пирогова міліціонери вилучили 19 різнокаліберних патронів. Правоохоронці встановлюють особу власника.

До вінницького міського відділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від охорони супермаркету міста про виявлення в камері схову пакету з патронами.

Правоохоронці вилучили з камери схову чорний пакет, в якому знаходились шістнадцять патронів 9 мм, два патрони 5, 45 мм та один патрон до малокаліберної зброї.

Вилучене направлено на експертизу. Правоохоронці встановлюють особу власника залишеного пакету.

Слідчим відділом міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Міліція звертає увагу громадян! У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте на цілодобові телефони міліції 59-33-22, 59-33-23, 59-42-00, «102».



Переглядів: 2915
Поширень: 0