Дорожники розпочали роботи по облаштуванню тротуарів по вулиці Морозова, неподалік від шкіл №31 та №5. Цю дорогу до кінця червня планують заасфальтувати, після чого розпочнуться роботи по капітальному ремонту вулиці, яка примикає до неї, - Громова. Також, щоб впорядкувати рух транспорту цього мікрорайону, в цьому році заплановано розширити перехрестя в​​улиць Київська і Чорновола та встановити світлофор на перехресті Чорновола і Громова.

Вулиця Морозова є першою серед доріг, які цьогоріч планують капітально відремонтувати в районі шкіл №№ 5 та 31. Саме цією ​​дорогою школярі йдуть до навчальних закладів, але через розбитий асфальт та відсутність тротуарів батьки часто нарікали на те, що в дощову погоду дорогу перейти дуже важко. Тому ця вулиця потрапила у перелік об’єктів, які потребували капітального ремонту.

У Вінниці розпочато капітальний ремонт вулиці Морозова

Роботи з капремонту тут були розпочаті наприкінці травня. За словами в. о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрія Павлінчука, ремонт дороги планується від вулиці Київської до перехрестя з вулицею Громова з облаштуванням тротуарів. «На сьогодні підрізаємо фрезою і робимо профіль дороги для того, щоб відвести дощові води за школу. Також влаштовуємо «кишені» для автомобілів, щоб батьки, які підвозять дітей на навчання, не перегороджували дорогу, - розповідає Юрій Павлінчук. - Потім будемо класти асфальт товщиною 5 см по всій протяжності. Після завершення цих робіт у нас заплановано також капітальні роботи на ділянці вулиці Громова від вулиці Морозова до перехрестя з вулицею Чорновола з облаштуванням тротуарів. В цьому «кущі» робіт плануємо зробити і розширення перехрестя вулиць Чорновола та Київської, а на перехресті Громова і Чорновола – встановити світлофорний об’єкт. Після завершення всіх робі буде нанесено розмітку, встановлено обмежувачі швидкості та додаткові дорожні знаки».

Загалом по вулиці Морозова заплановано покласти асфальтне покриття площею 3360 м2, асфальтування тротуарів займе 1514 м2. Роботи по цій дорозі планують завершити до кінця червня.

У Вінниці розпочато капітальний ремонт вулиці Морозова

«В цьому році по капітальному ремонту заплановано 12 доріг, також завершимо і борги минулого року, які у нас залишилися через тодішню складну ситуацію з казначейством і фінансуванням, - каже в. о. міського голови Сергій Моргунов. – На сьогодні ми відходимо вже від центральних вулиць, і пішли у другорядні, і не зупиняємося на динаміці. В цьому році 22 мільйони гривень передбачено в бюджеті міста саме на капітальний ремонт та реконструкцію доріг».​



Переглядів: 3458
Поширень: 0