Черговий рецидив «зради»  вінницька «Свобода»   приурочила  до зустрічі голови обладміністрації Валерія Коровія із сім’ями полеглих військових, яким губернатор  вручив матеріальну допомогу. Хотіли  обгівняти його, а в результаті  вийшло, як у Швондера чи Кисєльова. Груба, брехлива, гидка  маніпуляція.

Так, на сайті ОДА про зустріч повідомляється наступне: «Поспілкувавшись із сім’ями полеглих військових, Валерій Коровій вручив матеріальну допомогу дружинам загиблих та подарунки дітям. Відтак залишив удовам свої контактні телефони для максимально оперативного вирішення усіх необхідних питань, запевнивши: влада докладатиме усіх зусиль, аби сім’ї загиблих захисників Вітчизни відчували постійну турботу та не залишались наодинці зі своїм горем». Зокрема,  родині бійця Франишина  було надано матеріальну допомогу у розмірі 30 000 гривень з обласного бюджету та матеріальну допомогу – від керівництва ОДА персонально. В т.ч. серед іншого - килимок для гри в твістер.

Що робить «Свобода», якій кров з носа потрібна «зрада» для критики «порошенківців», з якими їй восени змагатись на виборах?

До  родини Франишина у Стадницю Вінницького району їде місцевий  активіст “Свободи” Андрій  Вигонюк і робить фото сімї з цим килимком. Після чого поширює в інтернеті  новину-фейк, що «КОРОВІЙ подарував донечці героя...ЦЕЛОФАН!»

Про всю іншу допомогу “свободівець” промовчав в стилі Кісільова. «Совпадение? Не думаю…».  

Фейкова новина  з фото, на якому вдова українського вояка тримає у руках «цинічний подарунок», а донька загиблого – фото батька, спершу спливла у російській соціальній мережі "Вконтакте" . Затим Вигонюк з іншими віртуальними “патріотами” став її поширювати навперегонки з російськими пропагандистами. «Свобода» - «Вконтакте», «Фейсбуку», в анонімних новинах «від читачів» на місцевих сайтах, вата – на своїх топових  сепаратистських ресурсах. З відповідними коментарями: “будет на чем резать селедочку на поминках”,  “Интересно с чего этого винницкого карателя жалеть?” тощо.

Таку синхронність дій  рашаорків і вінницької  «Свободи», яка виступила  на підтанцьовці у кремлівської  пропаганди, залишимо  для уважного вивчення  СБУ і думаючих  українців.

Вигонюк та його спонсори, які  в своїх власних інтересах спекулють  такими речами, як  загиблі герої, ніколи не скажуть навіщо вони це роблять. Тому що вам ця правда не сподобається.

А саме – будь-яка можливість просунутись на місцевих виборах в будь-яку місцеву раду та отримати мандат будь-якого депутата, навіть такими цинічними  методами, втягнувши у свої брудні інтриги вдову кіборга і його дитину.

Втім, вінничани вже належно оцінили потуги «вигонюків». Ось що вони пишуть  з приводу цього брудного витвору»:

«Я вам так скажу. Той нелюд, який задля очорнення влади придумав використати в своїх політичних цілях СВЯТЕ - родину загиблого бійця - подонок. Таке придумати могла тільки хвора людина і в дитячій обласній лікарні таке не лікують».



Переглядів: 3609
Поширень: 0