Площу Северина Наливайка, яка знаходиться на підйомі від Староміського мосту по вулиці 8-го Березня, реконструюють для зручності мешканців району, які користуються громадським транспортом. Для кращої транспортної розв’язки тут вже зроблено «острівці безпеки» з новими зупинками, а до кінця червня на площі ще буде облаштовано освітлення та проведено асфальтування.

Площа Северина Наливайка є місцем зупинки досить значної кількості громадського транспорту. По одній з магістральних вулиць, яка йде від Центру Вінниці в бік Старого міста, прямують муніципальні автобуси №№ 7 і 21 та маршрутки №№ 7а і 21а. Також ця площа є кінцевою зупинкою і місцем розвороту маршрутки № 3б. Через відсутність «кишень» для зупинки транспорту площа була одним з місць частих ДТП, тому було вирішено зробити її реконструкцію для забезпечення кращої транспортної розв’язки та покращення безпеки руху як транспорту, так і пішоходів.

На Старому місті  закінчуються роботи по реконструкції площі Северина Наливайка

Роботи з реконструкції було розпочато 19 травня. На сьогодні дорожниками вже вимощено плиткою «острівці безпеки» з обох боків площі. Для цього було виконано монтаж 162 метрів бордюру та викладено тротуарну плитку площею 248 м2. На «острівцях» встановлено сучасні зупинки, поряд з кожною поставлено урни.

До кінця місяця буде влаштовано зовнішнє освітлення та проведено роботи з асфальтування площі. А після закінчення усіх робіт будуть встановлені додаткові дорожні знаки та накреслено дорожню розмітку.

На Старому місті  закінчуються роботи по реконструкції площі Северина Наливайка

Окрім площі Наливайка в цьому році заплановано розширення та впорядкування руху на перехрестях вулиць Гоголя та Пирогова, Сабарівського шосе та проїзду в мікрорайон «Академічний», капітальний ремонт з розширенням перехрестя Київська-Чорновола та впорядкування руху транспорту зі встановленням світлофора на перехресті вулиць Чорновола та Громова. А на перехресті вулиць Чехова та Немирівське шосе облаштують «кишені» для громадського транспорту.​



Переглядів: 5898
Поширень: 0