Вчора за сприяння небайдужих городян, які вчасно викликали міліцію, працівники патрульної служби затримали на місці скоєння злочину підозрюваного у фізичному та сексуальному насиллі над підлітком.

Близько десятої години вечора до Вінницького міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік неподалік річки Південний Буг, змусив неповнолітнього задовольняти його статеві потреби неприроднім способом.

За словами начальника вінницької міліції Юрія Куцого, на місці події правоохоронці затримали 38-річного вінничанина. Попередньо з’ясовано, що 15-річного хлопця зловмисник обманом змусив спуститися до берега річки та, кілька разів вдаривши хлопця, вчинив сексуальне насилля над ним.

За підозрою у скоєнні злочину зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
Триває слідство.



Переглядів: 6115
Поширень: 0