Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки за процесуального керівництва міської прокуратури в ході проведення оперативно-профілактичних заходів припинили діяльність одразу чотирьох гральних клубів, які розташовувались у різних районах міста Вінниці.

Як розповів начальник управління протидії злочинності у сфері економіки у Вінницькій області Станіслав Маклаков, в ході проведення контролю за вчиненням злочину оперативники зафіксували факти надання послуг у сфері проведення азартних ігор.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці задокументували незаконну діяльність закладів та вилучили 31 системний блок, 35 моніторів та 4 айбокси з грошовими коштами.

У Вінниці прикрили чотири підпільних гральних клуби

Все обладнання вилучено та направлено на експертизу.

Працівники міліції проводять відповідні заходи для встановлення організаторів та власників азартного бізнесу для притягнення їх до відповідальності за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.



Переглядів: 2903
Поширень: 0