1 липня з нагоди 52-річниці з Дня створення служби працівників слідства у міському відділі міліції відбулися урочисті заходи.

У Вінницькому міському відділі міліції несуть службу 118 слідчих працівників міліції. Станом на 1 липня поточного року ними закінчено 597 кримінальних проваджень, з яких 560 – направлено з обвинувальними актами до суду. Показники діяльності слідчих працівників визначають формування показників роботи інших служб, від чого й залежить оцінка діяльності всієї міліції. У провадженні слідчих міської міліції з початку поточного року перебуває 10 844 справи.

Вінницьких слідчих привітали із Днем створення слідчої служби

З нагоди професійного свята привітав своїх колег начальник слідчого відділення міста Максим Бистрицький:

- Щоб бути слідчим потрібно мати не лише глибокі знання у юриспруденції, але і почуття справедливості, розуміти людське горе, бути готовим завжди прийти на допомогу. На слідчого сьогодні покладено весь тягар відповідальності за долі інших. Тому, головна риса справжнього слідчого - об\'єктивність. Бажаю вам бути сміливими у прийнятті важливих рішень, благополуччя, спокою, злагоди та родинного затишку.

Вінницьких слідчих привітали із Днем створення слідчої служби

35 кращих працівників слідства за сумлінне ставлення до службових обов\'язків керівництво відзначило подяками та грамотами. Вручив їх начальник вінницького міського відділу міліції Юрій Куций.



Переглядів: 3850
Поширень: 0