Нещодавно працівники Терцентру соціального обслуговування влаштували справжнє свято для своєї 90-річної підопічної. Вони прийшли на ювілей до Віри Басенко з квітами і подарунками, адже для підопічних цієї структури дуже важлива увага та турбота.

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці здійснює соціальне обслуговування та надає соціально-побутові послуги громадянам похилого віку, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Працівники Терцентру привітали 90-річну підопічну з ювілеєм

«Більшість похилих людей живуть в соціальній ізоляції і страждають від самотності, тому наше завдання допомогти та підтримати в важку хвилину», - каже директор Територіальний центр соціального обслуговування Вінницької міської ради Галина Бачинська.

Серед іншого, працівники Терцентру вітають своїх підопічних з нагоди ювілеїв. Так, вчора свій день народження святкувала підопічна першого відділення соціальної допомоги вдома - Басенко Віра Антонівна. В цей день їй виповнилося дев’яносто років. Жінку привітали квітами, подарунками та щирими, теплими словами заступник відділення соціальної допомоги вдома та соціальний робітник, який надає соціальні послуги Вірі Антонівні.



Переглядів: 3337
Поширень: 0